Radiant_Computers

Rreth nesh

Rreth nesh:

Punojm që nga viti 1999 me kompjutorë, si dhe nga viti 2013 kemi filluar edhe me servisimin dhe shitjen e telefonave.

Jeni te MIRËSEARDHUR.